• Budinca cu capsuni

Ingrediente:4 portii
– 300g iaurt Comalat 2,8%
– 2 albusuri ou
– 2 maini capsuni tocate
– 1 mana capsuni intregi
– scortisoara
– 1 lingura fulgi cocos

Preparare gelatina
Se lasa gelatina in 100ml apa la inmuiat 10 min.
Se bat albusurile spuma
Se pune gelatina pe baie de aburi (apa calda, nu fiarta), se amesteca pana se topesc granulele.Se lasa la racit

Se blend-uiesc iaurtul si 1 mana de capsuni, indulcitor, scortisoara
Se adauga gelatina si albusuri batute spuma

  • Budinca cu nuci si cafea

Ingrediente: 4 portii
2 linguri nuci
– 1 lingura cafea cicoare
– 2 albusuri oua
– 500 g iaurt Comalat 2,8% grasime
– indulcitor
– 2 pliculete gelatina
Gelatina se prepara ca anterior
Se amesteca iaurtul cu nucile, cicoarea, indulcitorul, albusurile si se adauga gelatina
Se lasa la rece 1-2 h.

Reteta inspirata de aici

Advertisements